Ai peste 18 ani ?

Intrand pe acest site esti de acord cu Politica de Confidentialitate
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lectus arcu bibendum at varius. Ut porttitor leo a diam. Penatibus et magnis dis. Ut enim ad minim veniam.
DA NU

Rachiu din vin Tomai

lei75,00

Cramă: TOMAI (Rep. Moldova)

Alcool: 40%

Descriere

Rachiu din vin Tomai – o băutură distilată tradițională din Republica Moldova, obținută prin dubla distilarea vinului din soiul Muscat. Tomai este un producător cunoscut de rachiu în Moldova, cu tradiție din 1903. Rachiul de la Tomai este unul dintre cele mai populare produse ale acestei crame.

Esență de Muscat este o băutură fină produsă prin dubla distilare a vinului Muscat. Băutura astfel obținută este una catifelată, foarte aromată cu un postgust plăcut și de lungă durată. Gustul este dominat de note florale cu o notă distinctă de mușcată care îi conferă un caracter tonic și individualitate.

Pentru un gust optim se servește la o temperatură cuprinsă între +2 și +5 grade.

 

Acest rachiu are un gust puternic și aromă intensă de fructe, în special de struguri, dar și note subtile de lemn. Aromele se datorează procesului de îmbătrânire în butoaie de stejar. În general, rachiul din vin de la Tomai are o culoare clară și translucidă.

 

Pentru a produce rachiul din vin, vinul de struguri este supus procesului de distilare. Totul începe prin încălzirea vinului într-un cazan sau tuci și condensarea vaporiilor obținute, pentru a produce lichidul distilat final. Procesul de distilare poate fi realizat de mai multe ori, pentru a obține un produs final mai curat și mai rafinat.

 

Rachiul din vin de la Tomai este o băutură populară și apreciată. Renumele este datorat atât gustului său puternic, cât și pentru tradiția și cultura pe care o reprezintă. Se poate savura în mod tradițional ca aperitiv sau digestiv. Mai mult, se poate asocia cu diferite feluri de mâncare, cum ar fi brânzeturi, mezeluri sau deserturi.

Informații suplimentare

Crama

Tomai (Moldova)

Cantitate

0,52 L

Alcool

40%

Vinoteca Romaneasca Urmareste-ne pe Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Made with love by Cameleon Advertising

Vrei o sticlă de vin cadou?

Abonează-te la newsletter!

*valabil pentru o comandă de minim 75 lei!

Please wait...

Mulțumim!

Ți-am trimis un voucher pe mail, verifică și în spam.

Un strop de bine!

lei