Ai peste 18 ani ?

Intrand pe acest site esti de acord cu Politica de Confidentialitate
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lectus arcu bibendum at varius. Ut porttitor leo a diam. Penatibus et magnis dis. Ut enim ad minim veniam.
DA NU

Merlot 1989

lei168,00

Vechime: 35 ani

Tip: sec

Cramă: Uricani

Alcool: 12.5%

Descriere

Merlot 1989 își are locul său deplin meritat între preferințele iubitorilor de vinuri roșii. Acest vin încântă prin învechirea la sticlă. Buchetul de mure îi desăvârșește gustul. Vin sec ce provine din crama Uricani,acest Merlot prezintă și note de vanilie.

🥇 Acest vin a obținut Trofeul Calității în 1990 la Barcelona.

Zona Uricaniului are o climă continentală cu o medii anuale a temperaturilor de 14-15 grade Celsius. Cantitatea de precipitații fiind de 500-600 mm.

În lumea vinurilor roșii sunt doi mari giganți: Merlot și Cabernet Sauvignon. Soiul Merlot este cel mai popular din Franța, lucru ce arată cât de deosebit este. În franceză merlot înseamnă mierlă mică, Soiul este unul rezistent și asigură producții de struguri mai mari decât cele ale Cabernetului Sauvignon.

Este un vin prietenos și rafinat deopotrivă. Merlot 1989 este potrivit și pentru cei pretențioși cât și pentru cei care doresc să încerce ceva inedit.

Se poate asocia cu o friptură de vită, dar merge perfect chiar și cu pizza. Merlot-ul este un vin foarte versatil, însă putem sa-l consumăm pur și simplu în compania celor dragi. Oricum dorești să-l savurezi, se recomandă aerisirea timp de cel puțin 40 minute.

 

Temperatura recomandată de servire: 16-18° C.

 

Se recomandă aerisirea timp de 40 minute.

 

Asocieri: Preparate din carne de mistreț, carne de vită, carne de porc, pizza, paste Bolognese, brânzeturi maturate și pește gras de apă dulce.

Informații suplimentare

Crama

Uricani

Tip

Sec

Cantitate

0,75 L

An

1989

Alcool

12.5%

Vinoteca Romaneasca Urmareste-ne pe Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Made with love by Cameleon Advertising

Vrei o sticlă de vin cadou?

Abonează-te la newsletter!

*valabil pentru o comandă de minim 75 lei!

Please wait...

Mulțumim!

Ți-am trimis un voucher pe mail, verifică și în spam.

Un strop de bine!

lei