Ai peste 18 ani ?

Intrand pe acest site esti de acord cu Politica de Confidentialitate
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lectus arcu bibendum at varius. Ut porttitor leo a diam. Penatibus et magnis dis. Ut enim ad minim veniam.
DA NU

Galeria Reserv Pachet mixt 4 sticle vin

lei108,00

Vechime: 5 ani

Tip: demidulce

Cramă: Chateau Cojușna, R. Moldova

Alcool: 11%-13%

*ACEST PRODUS NU SE CUMULEAZĂ CU ALTE PROMOȚII!

Descriere

Galeria Reserv Pachet mixt conține 4 sticle de vin din soiurile: Muscat, Cabernet Sauvignon, Chardonnay și Merlot.

Galeria Reserv Muscat 2018, demidulce

Vinul este produs din struguri crescuți cu grijă și culeși manual. Vinul este un cupaj compus din soiurile Muscat Alb și Muscat Ottonel după o tehnologie clasică.

 

Culoarea galben pai elegant, ce se remarcă prin arome rafinate de flori de câmp. Completat de asemenea de aciditate foarte bine echilibrată cu nuanțe armonioase.  Este completat de gustul moale, cu nuanțe specifice de muscat. În buchet se prezintă nuanțe fine de învechire și aroma gingașă de muscat.

Printre cunoscătorii de vin, Muscatul se bucură de o popularitate deosebită, datorită aromei specifice. Din toate vinurile de desert acesta este unicul care s-a învrednicit de titlul “aristocratic”.

Vinificarea în dulce dă naştere unei expresii desert extraordinar de savuroase, care poate fi savurată aşa cum este sau alături de prăjituri cu fructe.

Vinurile moldovenești sunt foarte apreciate la nivel european. Republica Moldova are peste 140.000 de hectare cultivate cu viță de vie. Galeria Reserv Muscat 2018 vine din regiunea viticolă Codru, zonă care se află în centrul Moldovei.

Crama Cojușna este printre cei mai mari producători de vin din Republica Moldova. Chateau Cojușna este specializat pe vinuri liniștite și este prezent în peste 25 de țări.

 

Chateau Cojusna Republica Moldova Vinoteca Romaneasca

Se poate asocia foarte bine cu deserturile reci, salată asortată de fructe, jeleu, mousse.

Temperatura recomandată de servire: 10-14° C.

Alcool: 11%

Se recomandă aerisirea timp de 40 minute.

Asocieri: deserturi variate.

 

Cabernet Sauvignon 2018, demidulce

Face parte din colecția Galeria Reserv a Cramei Cojușna este un vin de calitate superioară sec, roșu din recolta anului 2021. Acest vin este produs după metoda tradițională, strugurii fiind culeși manual.

Un vin de culoare roșu intens ce se remarcă prin arome complexe de fructe de pădure. Totodată mai regăsim și nuanțe de cireșe și prune uscate.

Vinul de față este mândria podgoriei Chateau Cojușna, fiind o ediție limitată de doar 12320 de sticle.

Se poate asocia foarte bine cu carne de rață în sos, tocană de miel cu legume, friptură de vițel cu ierburi aromate și ciuperci sau brânzeturi nobile..

Temperatura recomandată de servire: 16-18° C.

Alcool: 13%

Se recomandă aerisirea timp de 40 minute.

Asocieri: Preparate din vânat, curcan, vită, porc, miel, gulaș, pastele cu sos roșu, pizza, lasagna, brânzeturi maturate (gouda, cheddar, emmental, gruyere).

 

Galeria Reserv Chardonnay 2018, demidulce

Este unul dintre cele mai renumite soiuri la nivel mondial, iar acest vin alb are o fructuozitate crescută și o aromă care te duce cu gândul la fânul proaspăt cosit.

Obținut prin metoda de vinificare tradițională din struguri recoltați manual si aleși cu grijă.

Este un vin suav și tandru, care se ridică cu succes la renumele soiului.

Dezvoltă o culoare limpede ca o zi însorită și captivează cu gustul său corpolent și cremos, care aminteşte de miezul verii. Aroma revigoranta de citrice, este completată de notele fructelor exotice. La toate acestea se mai regăsesc  si nuanțe discretele florale.

Este un vin proaspăt, bine conturat, cu o aciditate bine echilibrată.

Nuanța vinului anticipează un buchet proaspăt și un gust armonios, floral, care se potriveşte bine alături de brânzeturi fine, cremoase, precum cele cu mucegai alb, dar și alături de fructe de mare.

Temperatura recomandată de servire: 10-12° C.

Alcool: 12%

Se recomandă aerisirea timp de 40 minute.

 

Galeria Reserv Merlot 2018, demidulce

Merlotul își are locul său deplin meritat între preferințele iubitorilor de vinuri roșii. Este un vin roșu elegant, ce se remarcă atât prin arome complexe de fructe de pădure cât și prin căpșune și zmeură.

Gustul este moale, delicat, dar totodată plin și corpolent. Prin gustul suav, acest vin, cu o atingere delicată, te cucerește din prima.

Este un vin prietenos și rafinat deopotrivă. Merlot 2018 este potrivit și pentru cei pretențioși cât și pentru cei care doresc să încerce ceva inedit.

Se poate asocia cu o friptură de vită, dar merge perfect chiar și cu brânzeturi tari. Merlot-ul este un vin foarte versatil, însă putem sa-l consumăm pur și simplu în compania celor dragi. Oricum dorești să-l savurezi, se recomandă aerisirea timp de cel puțin 40 de minute.

Temperatura recomandată de servire: 16-18° C.

Alcool: 12%

Se recomandă aerisirea timp de 40 minute.

Asocieri: Preparate din carne de mistreț, carne de vită, carne de porc, pizza, paste Bolognese, brânzeturi maturate și pește gras de apă dulce.

 

*ACEST PRODUS NU SE CUMULEAZĂ CU ALTE PROMOȚII!

Informații suplimentare

Crama

Chateau Cojușna (Rep. Moldova)

Tip

Demidulce

An

2018

Alcool

11%, 12%, 13%

Vinoteca Romaneasca Urmareste-ne pe Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Made with love by Cameleon Advertising

Vrei o sticlă de vin cadou?

Abonează-te la newsletter!

*valabil pentru o comandă de minim 75 lei!

Please wait...

Mulțumim!

Ți-am trimis un voucher pe mail, verifică și în spam.

Un strop de bine!

lei