Ai peste 18 ani ?

Intrand pe acest site esti de acord cu Politica de Confidentialitate
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lectus arcu bibendum at varius. Ut porttitor leo a diam. Penatibus et magnis dis. Ut enim ad minim veniam.
DA NU

Fetească Neagră 2000

lei71,00

Vechime: 24 ani

Tip: demisec

Cramă: Iași

Alcool: 12%

Descriere

Fetească Neagră 2000 este un vin roșu-rubiniu, cu o nuanță asemănătoare ardeiului gras roșu. Aspru la tinerețe, însă după o maturare de 2 ani în butoaie de stejar vinul devine catifelat. Plinătatea acestui vin aprofundează senzația plăcută din momentul consumului.

Din 1950, anul infiinţării, până astazi, Vinia Iaşi a reuşit de-a lungul evoluţiei sale să ajunga in topul producatorilor români cu cea mai mare suprafaţă de viţă de vie in exploatare. Combinat de vinificare de dimensiuni colosale, inainte de ’89. Vinia a fost unul dintre principalii colectori pentru strugurii produşi in podgoriile Moldovei şi nu numai. Oferă o gamă foarte largă de produse, inclusiv vinuri albe, roşii si roze. De la seci si demiseci pana la dulci şi demidulci. Unele dintre cele mai cunoscute vinuri produse de Vinia sunt: Grasa de Cotnari, Fetească Albă, Muscat Ottonel, Busuioacă de Bohotin, Riesling Italian,Fetească Neagră 2000, Sauvignon Blanc, Merlot etc.

 Se poate asocia cu preparate din carne de porc, vită, miel, vânat, curcan, dar și împreună cu tocănițe, iahnia de fasole, paste cu sos roșu, sarmale sau pizza.

Este un vin foarte versatil, însă putem sa-l consumăm pur și simplu în compania celor dragi. Oricum dorești să-l savurezi, se recomandă aerisirea timp de cel puțin 40 de minute.

Temperatura recomandată de servire: 16-18° C.

Produs şi imbuteliat de S.C Vinia S.A Iaşi România.

Informații suplimentare

Crama

Iași

Tip

Demisec

Cantitate

0,75 L

An

2000

Alcool

12%

Vinoteca Romaneasca Urmareste-ne pe Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Made with love by Cameleon Advertising

Vrei o sticlă de vin cadou?

Abonează-te la newsletter!

*valabil pentru o comandă de minim 75 lei!

Please wait...

Mulțumim!

Ți-am trimis un voucher pe mail, verifică și în spam.

Un strop de bine!

lei