Ai peste 18 ani ?

Intrand pe acest site esti de acord cu Politica de Confidentialitate
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lectus arcu bibendum at varius. Ut porttitor leo a diam. Penatibus et magnis dis. Ut enim ad minim veniam.
DA NU

Fetească Albă 2006

lei74,00

Vechime: 18 ani

Tip: demisec

Cramă: Iași

Alcool: 12%

Descriere

Fetească Albă 2006- mândria podgoriilor Românești, își găsește și la Iași mediul prielnic. Este un vin alb, de mare talie și elegant, înzestrat cu calități excepționale.

Cu o culoare galben – verzuie pana la galben aurie, frapeaza prin finetea si delicatetea aromei sale, asemanatoare intrucatva cu parfumul care-l degaja platatiile de vii in plina inflorire.

Gustul este savuros, îmbietor, remarcabil prin armonia sa de ansamblu. Dintre vinurile albe produse în podgoriile și centrele viticole ale Iașului, Fetească Albă 2006 se bucură de cea mai mare popularitate.

 

Din 1950, anul infiinţării, până astazi, Vinia Iaşi a reuşit de-a lungul evoluţiei sale să ajunga in topul producatorilor români cu cea mai mare suprafaţă de viţă de vie in exploatare. Combinat de vinificare de dimensiuni colosale, inainte de ’89. Vinia a fost unul dintre principalii colectori pentru strugurii produşi in podgoriile Moldovei şi nu numai. Oferă o gamă foarte largă de produse, inclusiv vinuri albe, roşii si roze. De la seci si demiseci pana la dulci şi demidulci.

Fetească Albă 2006 este un vin foarte versatil, însă putem sa-l consumăm pur și simplu în compania celor dragi. Oricum dorești să-l savurezi, se recomandă aerisirea timp de cel puțin 40 de minute.

Temperatura recomandată de servire: 10-12° C.

 

Asocieri: Brânzeturi proaspete, quiche cu rață și brânzeturi, risotto cu fructe de mare.

Informații suplimentare

Crama

Iași

Tip

Demisec

Cantitate

0,75 L

An

2006

Alcool

12%

Vinoteca Romaneasca Urmareste-ne pe Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Made with love by Cameleon Advertising

Vrei o sticlă de vin cadou?

Abonează-te la newsletter!

*valabil pentru o comandă de minim 75 lei!

Please wait...

Mulțumim!

Ți-am trimis un voucher pe mail, verifică și în spam.

Un strop de bine!

lei