Ai peste 18 ani ?

Intrand pe acest site esti de acord cu Politica de Confidentialitate
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lectus arcu bibendum at varius. Ut porttitor leo a diam. Penatibus et magnis dis. Ut enim ad minim veniam.
DA NU

Descriere

Divin Moldova Kingston 35 Ani XXO este un divin nobil fabricat din distilate din vin, învechite minimum 35 ani. Pentru fabricarea acestuia, distilatele de cea mai înaltă calitate au fost puse la învechire la începutul anilor 70 a secolului trecut.

 

Culoarea chihlimbarie, buchetul bogat, fin cu nuanţe de esteri şi răşină, gustul plin, moale, armonios formează caracterul desăvârşit al divinului.

Băutura este una excelentă al cărui gust inconfundabil, prezintă note de învechire bine pronunțate. Maturarea îndelungată conferă complexitate şi un echilibru perfect sortimentului. Arome blânde de flori de primăvară, completate cu accente de fructe uscate şi lemn dulce.

Maturarea îndelungată conferă complexitate şi un echilibru perfect sortimentului.

 

Minimum 35 de ani petrecuţi în butoaie din lemn de stejar au sculptat caracterul distilatelor de vin ce compun acest divin deosebit, care etalează un echilibru perfect şi o armonie deosebită în pahar.

 

Divinurile sunt de obicei servite la desert si se asociază foarte bine cu brânzeturi fine, ciocolată si cafea.

 

Divinurile moldovenești au început să fie apreciate în toată lumea. Republica Moldova are peste 140.000 de hectare cultivate cu viță de vie. Divin Moldova Kingston 35 Ani vine din regiunea viticolă Codru, zonă care se află în centrul Moldovei.

 

S.A. „AROMA” este unul din cei mai mari producători de divinuri din Republica Moldova, cu o experienţă în domeniul vinicol de peste un secol.

Întreprinderea îşi deschide primele file ale activităţii sale încă din anii 1898.

 

Asocieri: deserturi variate, brânzeturi nobile.

Informații suplimentare

Crama

Aroma

Cantitate

0,70 L

Alcool

40%

Vinoteca Romaneasca Urmareste-ne pe Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Made with love by Cameleon Advertising

Vrei o sticlă de vin cadou?

Abonează-te la newsletter!

*valabil pentru o comandă de minim 75 lei!

Please wait...

Mulțumim!

Ți-am trimis un voucher pe mail, verifică și în spam.

Un strop de bine!

lei