Ai peste 18 ani ?

Intrand pe acest site esti de acord cu Politica de Confidentialitate
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lectus arcu bibendum at varius. Ut porttitor leo a diam. Penatibus et magnis dis. Ut enim ad minim veniam.
DA NU

Divin Aroma Lavinia VSOP – 5 Ani

lei74,00

Învechit: 5 ani

Clasa: VSOP

Cramă: Aroma (Rep. Moldova)

Alcool: 40%

Descriere

Divin Aroma Lavinia 5 Ani este un divin nobil, obținut prin dubla distilare a vinului alb, cu vârstă medie de maturare 5 ani. Etalează un caracter sublim în pahar, dând dovadă de multă eleganţă şi rafinament.

 

De asemenea se distinge prin culoarea sa pronunțată si intensă chihlimbărie. Buchet moale, armonios, aromă complexă, cu nuanţe uşoare de învechire.

Aroma nu se lasă nici ea mai prejos, remarcându-se prin complexitate și reușind să împletească cu succes note de ciocolată, smochine și vanilie.

 

Divinul este maturat în butoaie din lemn de stejar timp de 5 ani, perioadă în care caracterul său devine unul rafinat, capabil să mulțumească și cele mai pretențioase gusturi.

Un aperitiv pe bază de brânzeturi şi măsline acompaniază excelent degustarea. Se poate servi alături de desert și se asociază foarte bine alături de ciocolată si cafea.

 

Divinurile moldovenești au început să fie apreciate în toată lumea. Republica Moldova are peste 140.000 de hectare cultivate cu viță de vie. Divin Lavinia 5 Ani vine din regiunea viticolă Codru, zonă care se află în centrul Moldovei.

 

AROMA” este unul din cei mai mari producători de divinuri din Republica Moldova, cu o experienţă în domeniul vinicol de peste un secol.

Întreprinderea îşi deschide primele file ale activităţii sale încă din anii 1898.

 

Asocieri: deserturi variate, brânzeturi nobile.

Informații suplimentare

Crama

Aroma

Cantitate

0,50 L

Alcool

40%

Vinoteca Romaneasca Urmareste-ne pe Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Made with love by Cameleon Advertising

Vrei o sticlă de vin cadou?

Abonează-te la newsletter!

*valabil pentru o comandă de minim 75 lei!

Please wait...

Mulțumim!

Ți-am trimis un voucher pe mail, verifică și în spam.

Un strop de bine!

lei