Ai peste 18 ani ?

Intrand pe acest site esti de acord cu Politica de Confidentialitate
DA NU

Divin Akademos – 25 ani

lei297,00

Învechit: 25 ani

Cramă: Ialoveni (Rep. Moldova)

Cantitate: 0,7 L

Alcool: 40%

SKU: 205 Categories:,

Descriere

Divin Akademos – 25 ani a fost elaborat și produs cu prilejul Jubileului de 70 Ani de la fondarea Academiei de Științe a Moldovei.

Această capodoperă a fost obținută cu utilizarea distilatelor de vin. Pentru divinurile produse după o tehnologie clasică ce prevede distilarea dublă la aparatele Charanta. În producerea acestui coniac s-a folosit și procedeul actinării. Mai mult, în semn de respect are eticheta imprimata cu foiță de aur!

Maturarea produsului se efectuează cel puțin 25 ani în butoaie de stejar secular, utilizate anterior la producerea vinului pelicular matur IALOVENI. Astfel, buchetul este foarte expresiv și complex. Gustul este moale, armonios, amărui picant cu nuanțe de nucușoare prăjite și fructe uscate.

Divinurile moldovenești au început să fie apreciate în toată lumea. Republica Moldova are peste 140.000 de hecatare cultivate cu viță de vie. Divin Akademos de 25 ani vine din regiunea viticolă Codru. Zona Codru se află în centrul Moldovei.

 

Crama Ialoveni este singura companie din Moldova care produce vinuri fortificate folosind tehnologia clasică spaniolă (Jerez), metoda peliculei. Calitatea vinurilor de la Ialoveni este întărită de cele peste 90 medalii de aur, argint și bronz și patru Grand Prix-uri, obţinute la prestigioasele concursuri naționale şi Internaţionale a vinurilor.

Informații suplimentare

Crama

Ialoveni (Rep. Moldova)

Cantitate

0,70 L

Alcool

40%

Vinoteca Romaneasca Urmareste-ne pe Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Made with love by Cameleon Advertising

Vrei o sticlă de vin cadou?

Abonează-te la newsletter!

*valabil pentru o comandă de minim 75 lei!

Please wait...

Mulțumim!

Ți-am trimis un voucher pe mail, verifică și în spam.

Un strop de bine!

lei