Ai peste 18 ani ?

Intrand pe acest site esti de acord cu Politica de Confidentialitate
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lectus arcu bibendum at varius. Ut porttitor leo a diam. Penatibus et magnis dis. Ut enim ad minim veniam.
DA NU

Divin Aroma Dacia 25 Ani DVFV

lei292,00

Învechit: 25 ani

Clasa: DVFV

Cramă: Aroma (Rep. Moldova)

Alcool: 40%

Descriere

Divin Aroma Dacia 25 Ani DVFV este un divin nobil, obţinut doar din distilate învechite în baricuri de stejar selectate pentru proprietăţile lor, etalează un caracter intens şi elegant, cu o profunzime aparte.

 

Este o băutură excelentă pentru admiratori și experţi. Posedă un gust inconfundabil, uşor uleios. Buchetul este complex. De asemenea aromă deosebită cu nuanţe de vanilie, eterice şi enantice.

Calitatea lemnului și umiditatea influenţează distilatul. Desăvârşindu-i caracterul astfel încât acesta să capete complexitate şi rafinament, atuuri indispensabile unui sortiment cu tradiţie.

 

Este apreciat de către admiratori prin gustul său armonios. Pentru fabricarea acestuia distilatele pentru divin de cea mai înaltă calitate au fost puse la învechire la începutul anilor 70 a secolului trecut.

Buchetul este fin și complex cu nuanțe eterice și rășină în combinație cu gustul moale, plin, catifelat și culoarea auriu chihlimbărie.
Gustul de miere și deserturi orientale pare să alinte simțurile fără sfârșit și te invită să oprești timpul în loc pentru a-i savura finețea.

 

Divinurile moldovenești au început să fie apreciate în toată lumea. Republica Moldova are peste 140.000 de hecatare cultivate cu viță de vie. Divin Dacia VSOP  25 ani vine din regiunea viticolă Codru, zonă care se află în centrul Moldovei.

 

AROMA” este unul din cei mai mari producători de divinuri din Republica Moldova, cu o experienţă în domeniul vinicol de peste un secol.

Întreprinderea îşi deschide primele file ale activităţii sale încă din anii 1898.

 

Asocieri: deserturi variate, brânzeturi nobile.

Informații suplimentare

Crama

Aroma

Cantitate

0,50 L

Alcool

40%

Vinoteca Romaneasca Urmareste-ne pe Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Made with love by Cameleon Advertising

Vrei o sticlă de vin cadou?

Abonează-te la newsletter!

*valabil pentru o comandă de minim 75 lei!

Please wait...

Mulțumim!

Ți-am trimis un voucher pe mail, verifică și în spam.

Un strop de bine!

lei