Ai peste 18 ani ?

Intrand pe acest site esti de acord cu Politica de Confidentialitate
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lectus arcu bibendum at varius. Ut porttitor leo a diam. Penatibus et magnis dis. Ut enim ad minim veniam.
DA NU

Cabernet Sauvignon 2008 Pachet 12 sticle, Merlot 1989 – cadou

lei516,00

Pachet 12 sticle Cabernet Sauvignon 2008, Merlot 1989 – cadou

Vechime: 15 ani

Tip: sec

Cramă: Bohotin – Crama 9

Alcool: 11.5%

*ACEST PRODUS NU SE CUMULEAZĂ CU ALTE PROMOȚII!

Descriere

Cabernet Sauvignon 2008 are personalitatea bine conturată, specifică naturii biologice soiului din care provine, susținută și de condițiile locului de producere.

Cu o culoare roșie intensă, asemănătoare cireșelor negre, vinul atrage prin ansamblul particularităților organoleptice. La degustare dezvăluie o vigurozitate și o coloana vertebrălă extrem de fermă, propri vinurilor roșii de mare ținută. Puțin cam dur și aspru când este tânăr, prin maturare la butoi și apoi în butelii devine catifelat, fără să-și piardă din robustețea sa caracteristică. Are un gust plin, foarte plăcut, cu aroma sa ușor ierbacee asemănătoare parfumului de toporași, când este tânăr, iar pe masură ce se invechește apar tot mai evidente nuanțele ușor caramelizate de ciocolată amăruie, malț sau piele tăbăcită. 

 

Din 1950, anul infiinţării, până astazi, Vinia Iaşi a reuşit de-a lungul evoluţiei sale să ajunga in topul producatorilor români cu cea mai mare suprafaţă de viţă de vie in exploatare. Combinat de vinificare de dimensiuni colosale, inainte de ’89. Vinia a fost unul dintre principalii colectori pentru strugurii produşi in podgoriile Moldovei şi nu numai. Oferă o gamă foarte largă de produse, inclusiv vinuri albe, roşii si roze. De la seci si demiseci pana la dulci şi demidulci.

Cabernet Sauvignon 2008 este un vin foarte versatil, însă putem sa-l consumăm pur și simplu în compania celor dragi. Oricum dorești să-l savurezi, se recomandă aerisirea timp de cel puțin 40 de minute.

Temperatura recomandată de servire: 16-18° C.

 

Asocieri: Preparate din vânat, curcan, vită, porc, miel, gulaș, pastele cu sos roșu, lasagna, brânzeturi maturate (gouda, cheddar, emmental, gruyere).

Merlot 1989 își are locul său deplin meritat între preferințele iubitorilor de vinuri roșii. Acest vin încântă prin învechirea la sticlă. Buchetul de mure îi desăvârșește gustul. Vin sec ce provine din crama Uricani,acest Merlot prezintă și note de vanilie.

Zona Uricaniului are o climă continentală cu o medii anuale a temperaturilor de 14-15 grade Celsius. Cantitatea de precipitații fiind de 500-600 mm.

Temperatura recomandată de servire: 16-18° C.

Se recomandă aerisirea timp de 40 minute.

Asocieri: Preparate din carne de mistreț, carne de vită, carne de porc, pizza, paste Bolognese, brânzeturi maturate și pește gras de apă dulce.

*ACEST PRODUS NU SE CUMULEAZĂ CU ALTE PROMOȚII!

Informații suplimentare

Crama

Bohotin

Tip

Sec

Cantitate

0,75 L

An

2008

Alcool

11.5%

Vinoteca Romaneasca Urmareste-ne pe Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Made with love by Cameleon Advertising

Produsele din această categorie nu se cumulează cu alte promoții.

Vrei o sticlă de vin cadou?

Abonează-te la newsletter!

*valabil pentru o comandă de minim 75 lei!

Please wait...

Mulțumim!

Ți-am trimis un voucher pe mail, verifică și în spam.

Un strop de bine!

lei