Ai peste 18 ani ?

Intrand pe acest site esti de acord cu Politica de Confidentialitate
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lectus arcu bibendum at varius. Ut porttitor leo a diam. Penatibus et magnis dis. Ut enim ad minim veniam.
DA NU

Cabernet Sauvignon 2008 cu Un Strop de Bine

lei84,00

Vechime: 14 ani

Tip: sec

Cramă: Bohotin – Crama 9

Alcool: 11.5%

Descriere

Cabernet Sauvignon 2008 cu Un Strop de Bine are personalitatea bine conturată, specifică naturii biologice soiului din care provine, susținută și de condițiile locului de producere. Cu o culoare roșie intensă, asemănătoare cireșelor negre, vinul atrage prin ansamblul particularităților organoleptice. La degustare dezvăluie o vigurozitate și o coloana vertebrălă extrem de fermă, propri vinurilor roșii de mare ținută. Puțin cam dur și aspru când este tânăr, prin maturare la butoi și apoi în butelii devine catifelat, fără să-și piardă din robustețea sa caracteristică. Are un gust plin, foarte plăcut, cu aroma sa ușor ierbacee asemănătoare parfumului de toporași, când este tânăr, iar pe masură ce se invechește apar tot mai evidente nuanțele ușor caramelizate de ciocolată amăruie, malț sau piele tăbăcită. 

Prin toate caracteristicile sale, Cabernet Sauvignon exprimă vigoare, virilitat. De asemenea forță, motiv pentru care este supranumit printre cunoscători ca “Regele vinurilor roșii

Acest Cabernet Sauvignon cu un strop de binevine la pachet cu o donație. 10 lei îi pui tu și 10 lei îi punem noi. În total pentru fiecare sticlă de vin cumpărată vom dona 20 lei către Asociația Județeană de Scrimă Ialomița. Despre campania Un strop de bine găsești mai multe informații aici.

 

Temperatura recomandată de servire: 16-18° C.

 

Se recomandă aerisirea timp de 40 minute.

 

Asocieri: Preparate din vânat, curcan, vită, porc, miel, gulaș, pastele cu sos roșu, lasagna, brânzeturi maturate (gouda, cheddar, emmental, gruyere).

Informații suplimentare

Crama

Bohotin

Tip

Sec

Cantitate

0,75 L

An

2008

Alcool

11.5%

Vinoteca Romaneasca Urmareste-ne pe Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Made with love by Cameleon Advertising

Vrei o sticlă de vin cadou?

Abonează-te la newsletter!

*valabil pentru o comandă de minim 75 lei!

Please wait...

Mulțumim!

Ți-am trimis un voucher pe mail, verifică și în spam.

Un strop de bine!

lei