Ai peste 18 ani ?

Intrand pe acest site esti de acord cu Politica de Confidentialitate
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lectus arcu bibendum at varius. Ut porttitor leo a diam. Penatibus et magnis dis. Ut enim ad minim veniam.
DA NU

Cabernet Sauvignon 2000

lei73,00

Vechime: 22 ani

Tip: sec

Cramă: Uricani

Alcool: 12%

Descriere

Cabernet Sauvignon 2000 este un vin cu o personalitate bine conturată. Acest vin are o culoare roșie intensă asemănătoare cireșelor negre. Gustul este plin, foarte plăcut și cu o aromă ce ne duce cu gândul spre ciocolata amăruie.

Regele vinurilor roșii, cum este poreclit Cabernetul, este cel mai cultivat soi la nivel mondial. Totodată soiul este prezent pe toate contienentele. Corpolența, eleganța și mai ales complexitatea gustului, face din soiul Cabernet să fie alintatul vinurilor roșii.

Soiul este rezultatul împerecherii soiurilor Cabernet Franc și Sauvignon Blanc. Aclimatizat foaarte bine în țara noastră, cabernertul este cultivat în toate regiunile viticole din România.

Regiunea Uricani, unde provine acest vin, este recunoscută pentru vinurile roșii de calitate. Aici fiind prezente diferite soiuri de vin roșu încă din 1588.

Vinul de față respectă caracteristicile soiului, mai ales faptul că se pretează la învechire.

Cabernet Sauvignon din 2000 merge foarte bine cu preparatele bazate pe carne roșie, dar ne poate încânta de asemenea și consumat pur și simplu. O altă asociere interesantă este cu pizza sau lasagna.

 

Temperatura recomandată de servire: 16-18° C.

 

Se recomandă aerisirea timp de 40 minute.

 

Asocieri: Preparate din vânat, curcan, vită, porc, miel, gulaș, pastele cu sos roșu, pizza, lasagna, brânzeturi maturate (gouda, cheddar, emmental, gruyere).

Informații suplimentare

Tip

Sec

Crama

Uricani

Cantitate

0,75 L

An

2000

Alcool

12%

Vinoteca Romaneasca Urmareste-ne pe Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Made with love by Cameleon Advertising

Vrei o sticlă de vin cadou?

Abonează-te la newsletter!

*valabil pentru o comandă de minim 75 lei!

Please wait...

Mulțumim!

Ți-am trimis un voucher pe mail, verifică și în spam.

Un strop de bine!

lei