Ai peste 18 ani ?

Intrand pe acest site esti de acord cu Politica de Confidentialitate
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lectus arcu bibendum at varius. Ut porttitor leo a diam. Penatibus et magnis dis. Ut enim ad minim veniam.
DA NU

Cabernet Sauvignon 1998

lei82,00

Vechime: 26 ani

Tip: demisec

Cramă: Iași

Alcool: 12%

Descriere

Cabernet Sauvignon 1998 este întâlnit ca preferat al iubitorilor de vin. Cel de față este convingător fără a fi dur, plăcut fără a fi domestic. Lasă-i răgaz de aerisire și cu siguranță te va încânta.

Soiul Cabernet Sauvignon este supranumit și Regele, fiind cel mai cultivat soi la nivel mondial. În România Cabernetul Sauvignon se regăsește aproape în toate regiunile viticole din țară. Zona Iașilor, de unde vine acest vin are un climat temperat continental cu temperaturi medii anuale de 8 – 10 grade Celsius.

Acest Cabernet trebuie depozitat într-un loc răcoros, ferit de razele Soarelui și cu umiditate controlată. Temperatura ideală pentru depozitare este de 10 – 12 grade Celsius.

Vinul de față este demisec și foarte închis la culoare. Este un vin taninos care se remarcă prin corpolența sa. Este perfect pentru serile petrecute cu cei dragi, dar și pentru un cadou cu adevărat de neiutat.

Cabernet Sauvignon 1998 este vin deosebit care, după aerarea, se poate asocia în principal cu preparatele bazate pe carne roșie.

Temperatura recomandată de servire: 16-18° C.

 

Se recomandă aerisirea timp de 40 minute.

 

Asocieri: Preparate din vânat, curcan, vită, porc, miel, gulaș, pastele cu sos roșu, lasagna, brânzeturi maturate (gouda, cheddar, emmental, gruyere), legume caramelizare, mezeluri fine.

Informații suplimentare

Tip

Demisec

Crama

Iași

Cantitate

0,75 L

An

1998

Alcool

12%

Vinoteca Romaneasca Urmareste-ne pe Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Made with love by Cameleon Advertising

Vrei o sticlă de vin cadou?

Abonează-te la newsletter!

*valabil pentru o comandă de minim 75 lei!

Please wait...

Mulțumim!

Ți-am trimis un voucher pe mail, verifică și în spam.

Un strop de bine!

lei