Ai peste 18 ani ?

Intrand pe acest site esti de acord cu Politica de Confidentialitate
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lectus arcu bibendum at varius. Ut porttitor leo a diam. Penatibus et magnis dis. Ut enim ad minim veniam.
DA NU
vinuri de vinoteca

Cum să investești în vinuri de vinotecă în 3 pași?

Vinuri de vinotecă se colecționează în toată lumea și pot fi adevărate comori atunci când vine vorba de investiții. Tot ce trebuie să faci este să fii atent la câteva aspecte. 

 

Înainte să începem trebuie să menționez că acest articol nu reprezintă un sfat de investiții.

 

Dacă ai o colecție de vinuri (și nu numai) sau dacă te gândești că ar da bine la tine în beci un rastel cu „bijuterii” mai jos vei găsi cei mai importanți 3 pași.

 

Vinurile de colecție trebuie să fie rare

 

Unul dintre caracteristicile unui obiect ce merită colecționat este raritatea acestuia. Degeaba te bucuri că ai găsit un chilipir în supermarket. Cel mai probabil acel vin este disponibil în cantități destul de mari.

 

Înainte să cumperi vinuri de vinotecă, fă o scurtă cercetare despre cramă, podgorie. Încearcă să afli dacă acel vin a fost îmbuteliat în cantitate limitată.

 

Pregătirea depozitării

 

Să nu cumva să te grăbești să investești în vinuri scumpe dacă nu ai pregătit zona de depozitare. Avertizarea pot spune că vine din proprie experiență. Graba strică treaba. Este al naibii de frustrant să ți se deterioreze vinurile pentru că le ții într-un loc neadecvat. 

 

Incinta unde se pot păstra în siguranță vinurile trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • temperatură controlată, ideal între 10 – 14 grade Celsius;
  • umiditate 60 – 80%;
  • locul trebuie să fie ferit de razele UV.

 

Momentul cumpărării

 

Ar fi ideal să știm dinainte ce vin va fi foarte căutat peste 10 ani sau peste 50 de ani. Nici eu și cred că nici tu nu ai un glob de cristal. Tot ce putem face este să cumpărăm vinurile cât mai tinere. Când achiziționăm vinuri tinere e bine să căutăm părerile experților din domeniu.

 

A doua variantă este să ne abonăm la site-uri ce organizează licitații. Un exemplu de site îl găsești aici.

 

Te întrebi dacă este un moment bun să începi o colecție de vinuri? Păi cei de la VINOVEST doar ce s-au listat la bursa din Statele Unite. Atrag investitori din toate colțurile lumii. Nu ne ridicăm la nivelul lor, dar putem foarte simplu să avem o colecție valoroasă și cu investiții mai mici.

 

Ți-am stârnit curiozitatea?

 

Acum poți începe propria ta colecția la un preț avantajos. Vinurile noastre sunt în cantitate limitată și nici nu se mai găsesc în altă parte.

 

Dacă ai citit până aici, îți ofer un imbold în a începe o colecție ce va impresiona întotdeauna. Folosește codul COLECTIA MEA la orice comanda de peste 350 lei și primești gratuit o sticlă de Riesling Italian din 1986. (Nu se cumulează cu alte promoții sau oferte)

 

Disclaimer

Acest articol nu este un sfat pentru investiții. Obiectivul acestui articol este informarea cititorilor despre promoțiile desfășurate pe vinotecaromaneasca.ro.

Autorul nu garantează acuratețea, fiabilitatea sau caracterul complet al oricărui material conținut de acest articol sau că informațiile nu prezintă erori.

Cititorii trebuie să-și exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea. Scopul articolului este exclusiv prezentarea produselor comercializate de ROPLANT SRL pe site-ul vinotecaromaneasca.ro și nu reprezintă un substitut pentru sfaturi investiționale profesioniste independente.

Autorul și compania ROPLANT SRL nu pot fi responsabili pentru niciun fel de pagube sau pierderi produse cititorilor, cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoană în baza conținutului materialului de mai sus.

Vinoteca Romaneasca Urmareste-ne pe Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Made with love by Cameleon Advertising

Vrei o sticlă de vin cadou?

Abonează-te la newsletter!

*valabil pentru o comandă de minim 75 lei!

Please wait...

Mulțumim!

Ți-am trimis un voucher pe mail, verifică și în spam.

Un strop de bine!

lei